Снимка: Twitter
fallback

Богата наследница Парис Хилтън остана по-малко от два дни в България, колкото да обере лаврите като голямата гост звезда във VIP Brother.

Въпреки че няма официална информация, милионерката явно си е събрала багажа и вече се намира в друг европейски град. Тя се похвали преди час в Twitter, че е стъпила в един от люмите си европейски градове, като пътуването е планирала в последния момент.  И допълва, че обича това място и винаги си прекарва добре. Което показва, че тя вече не е на наша територия, тъй като София не отговаря на описанието. Освен това тя идва в България за първи път.

Естествено, това не означава, че няма да гледаме Парис във VIP Brother поне още няколко дни. Продуцентите ще ни представят епизоди с нейно участие от престоя й в Къщата.

Миналата година ситуацията в шоуто беше същата с единствената разлика, че голямата звезда на сезона тогава - Памела Андерсън, престоя с ден повече.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Краси

преди 10 години

Този формат е класически пример за зомбиране на нацията! Набиват ни в съзнанието акценти, които изобща не би трябвало да ни вълнуват - нищо против Парис Хилтън. И защо? С единствената цел продукцията да извлече максимална печалба! Колко по-смислени неща има в този живот, на които може да се научим и за които да се похарчат тези пари! Въпрос на ценностна система и приоритети. Жалко!

30

Анонимен

преди 10 години

Парис не е милиардерка. Прадядо и беше, но дари 99% от състоянието си на фондации. Сега тя си продава славата на разглезена внучка срещу пари и натрупа десетки милиони от това.

29

Бай Ганя

преди 10 години

Ако беше останала малко повече, да я пое*ат българи щеше София да и стане любимия град. :) И щеше да си планира кога няма да е в цикъл, за да прави графика да е в София.

fallback